Om oss

Om oss

Svenskt Företagsfoto är en del av verksamheten i Svenskt Skolfoto AB som är Sveriges äldsta skolfotoföretag. Ett familjeföretag vilket också hela verksamheten präglas av. Företaget bildades 1951 i Malmö av Torsten Dahlgren. Nuvarande ägare är yngste sonen Anders Dahlgren.

Vårt huvudkontor ligger sedan 1990 i Nyköping och vi har distriktskontor i Norrköping och Örebro. Under högsäsong är vi ca 110 medarbetare. Verksamheten under främst hösten präglas av skolfotografering då vi årligen fotograferar ca 230.000 barn, ungdomar och personal över hela Sverige. Under hela året pågår aktiviteter för att erbjuda företagsfotografering med tonvikt på personalfotografering.

Vi erbjuder våra fotografer kontinuerlig utbildning, enhetlig utrustning och suverän support, i syfte att leverera allra högsta kvalitet. Under delar av året är vi upp till 50 professionella fotografer som utför alla typer av fotograferingar. Våra kunder anlitar oss för personalfotografering, för bred användning av bilder till passerkort, ID-kort, hemsidor, broschyrer, i syfte att lyfta profilen på företaget och stärka säkerheten.