Om företagsfotografering

Om företagsfotografering

Varför anlita oss?

Företag som anlitar Svenskt Företagsfoto, får en professionell partner som alltid strävar efter att få nöjda kunder. Vi har den rutin och kunskap som krävs för att i högt tempo leverera och helst överträffa uppdragsgivarens kravspecifikation. Oavsett om det är miljöbilder från verksamheten, presentationstavlor av företagets anställda vid entrén eller fotografering för passerkort; vi löser det snabbt, enkelt och till ett bra pris.

Företagsfotografering

Vi erbjuder våra fotografer kontinuerlig utbildning, enhetlig utrustning och suverän support. Allt i syfte att leverera bästa kvalitet. Vi har upp till 50 professionella fotografer, som utför alla olika typer av fotograferingar. Våra kunder anlitar oss för personalfoton, för ID- och passerkort, samt användning av bilder till hemsidor personaltavlor och annat presentationsmaterial. Allt i syfte att lyfta profilen på företaget.

Prissättning för företagsfotografering

Vi erbjuder kompletta paketlösningar och genomför hela arbetet; från planering till fotografering och färdiga produkter. Vi utför företagsfotografering åt alltifrån mindre företag, till myndigheter och företag med tusentals anställda. Priserna kan därför variera stort.

Presentera ert önskemål för oss och ni får snabbt en offert anpassad för just ert uppdrag.